C.Mejias : l’ajuntament de Barcelona ha de quedar neutral de tota ideologia independentista »

par Rédac Equinox Radio Barcelone
Carina Mejias
La Diputat Carina Mejías de Ciutadans candidata a l’alcaldia de Barcelona entrevistada a Equinox la ràdio francesa de Barcelona. Us recuerdamos que els francesos poden votar en aquestes elecions.

Escoltar la integralitat de l’entrevista a Equinox Ràdio Barcelona

 

 Un atac contra Podem

Segons Carina Mejías, hi ha dues noves forces polítiques a Espanya i Barcelona, ​​que poden interrompre el domini dels partits tradicionals (PP-PSOE-ERC-CiU), és Ciutadans i Podem. No obstant això, segons el diputat català, l’únic moviment que és realment nou es C’S perquè Podem  forma part de la coalició  » Barcelona en comú », que inclou ICV partit  ja va governar l’Ajuntament de Barcelona. Segons ella, es tracta de la vella esquerra amb una nova cara. Encara en un càrrec contra Podem, Carina Mejías jutja el partit de Pablo Iglesias antidemocràtic i  populista com el Front Nacional de Marine Le Pen en França. Ella creu que « el radicalisme de Podem comença a espantar la societat espanyola. « És important que els països europeus estan prenent mesures contra aquests partits populistes ».

Acusació contra l’independentisme català

Segons Carina Mejías, Ciutadans representa l’electorat que no vol ser l’aliat dels nacionalistes. El parlamentari va dir que el moviment de C’S va ser fundada pels intel·lectuals en principis similars de principis francesos, com la llibertat.

Ha dit que va marxar del Partit Popular, perque ja que constantment es va aliar amb els nacionalistes, ja sigui al Parlament català o l’Ajuntament de Barcelona, ​​oferint el seu suport, fins i tot després de la  radicalització independentistat de CiU.

Segons ella, l’ajuntament de Barcelona, que és una ciutat cosmopolita ha de quedar neutral de tota ideologia independentista. No obstant, considera que el moviment separatista català és imoral
A Catalunya, Carina Mejías jutge que nécessita una tercera via. Amb el seu partit, vol presentar un programa que desenvolupa els valors « democràtica, constitucional, liberal econòmicament sinó també posar el benestar dels ciutadans (salut, educació, etc.). »

La vida quotidiana de la ciutat

Carina Mejías vol baixar el preu per viatjar per al transport públic, acompanyats d’un refinançament del deute de la TMB . Ella , per exemple, no substituït per autobusos amb autobusos no contaminants o creat noves línies fins els comptes del govern del transport públic de Barcelona sigui de nou en equilibri. És possible segons ella, d’obrir el metro tota la nit de divendres, si hi ha una demanda dels ciutadansCarina Mejías va assenyalar que el concepte de Uber era il·legal, però creu que la llei s’ha d’adaptar a l’economia col·laborativa, i ha afegit que el Parlament català va crear una comissió sobre aquest tema per a aquestes activitats es desenvolupen en un marc legal.Per lluitar contra la contaminació, Carina Mejías afavoriria l’opció de crear més aparcament exterior perquè els automobilistes utilitzen més el transport públic.Segons la candidata de Ciutadans , l’actual alcalde Xavier Trias es caracteritza per l’ambivalència, dient una cosa a algunes persones, a diferència dels altres, i es va fer famós per no haver complert les seves promeses.

Per lluitar contra el soroll de borratxos, Segons Mejías proposa crear zones d’ocis fora de Barcelona.  ​​Per exemple proposa expulsar el polèmic festival Piknic Electronik al fòrum de Barcelona al canvi de Montjuïc després una petició de 600 veïns del Poble-sec. Segons Mejías, Barcelona ha de trobar noves solucions que la gent pugui descansar i que els turistes poden gaudir de la ciutat. Es va trobar que la nova normativa d’apartaments turístics que no és suficient.

A més, per fomentar l’esperit empresarial, el diputat català té la intenció de simplificar i accelerar el treball burocràtic. Per exemple, per iniciar la seva activitat sense esperar que totes les respostes administratives, implementar les autoritzacions provisionals i després regularitzar la seva situació de forma permanent.

Finalment, en relació amb els atemptats a París, Carina Mejías « no és Charlie », és simplement un fervent defensor de la llibertat.

Recommandés pour vous

Accepter la politique de confidentialité. Accepter Lire plus

Normes légales