Le Poulet du Prat

par Rédac Equinox

La production avicole dans la zone du Prat remonte au XVIIIe siècle. La race Prat ou Patte bleue possède des origines postérieures qui remontent à la moitié du XIXe et c’est au début du XXe siècle que l’on va commencer à effectuer un élevage consciencieux et dirigé vers l’amélioration de la race. 

Description : Poulets de race Prat caractérisée par des pattes bleues. Peau de couleur nacrée et large poitrail. La viande est reconnu pour sa finesse, sans être trop grasse.

Zone: Castelldefels, Cornellà de Llobregat, El Prat de Llobregat, Gavà, Sant Boi de Llobregat, Sant Climent de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Viladecans et Santa Coloma de Cervelló, dans le canton du Baix Llobregat.

Infos : pollastredelprat.org


EN CATALAN

POLLASTRE I CAPÓ DEL PRAT (IGP)

Hi ha documentació escrita que prova l’existència d’una producció avícola reputada a la zona del Prat al s. XVIII. Tanmateix, la raça Prat o Pota Blava té orígens posteriors que es remunten a mitjan s. XIX, però va ser a l’inici del s. XX quan va començar el seu verdader estudi i expansió amb una criança conscient i dirigida a la millora de la raça.

Descripció: Són pollastres i capons de la raça Prat caracteritzada per tenir la pota blava que li dona el seu nom col·loquial. Altres característiques dels animals són la pell de color nacrat i el pit allargat. La carn és reconeguda per la seva finor i melositat, i no tenir greixos excessius.

Zona: Castelldefels, Cornellà de Llobregat, El Prat de Llobregat, Gavà, Sant Boi de Llobregat, Sant Climent de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Viladecans i Santa Coloma de Cervelló, de la comarca del Baix Llobregat.

Recommandés pour vous

Accepter la politique de confidentialité. Accepter Lire plus

Normes légales